0898 59 45 36

За нас

Корект Консулт-Д

Корект Консулт-Д“ ООД е лицензирано по Кодекса за застраховането дружество, за извършване на застрахователно и презастрахователно посредничество с български и чуждестранни застрахователни компании на територията на България и Европейския съюз. Създадено е през 2007 г. и лицензирано през 2008 г. 

В момента дейността се извършва в три офиса на територията на гр. Пловдив и един в гр. Пазарджик, обслужвани от професионалисти със значителен стаж в областта на застраховането. Въпреки големия ни опит и отличните ни познания в нашата област, всички наши служители ежегодно минават обучения за повишаване на квалификацията и имат възможност да отговорят както на специфични изисквания на клиентите ни, така и на повишените критерии на компаниите и на КФН към посредниците, предлагащи застраховки.

Във всеки един от офисите ни, можете да сключите всякакъв вид застраховка, да получите консултация не само за застраховане, но и за допълнително здравно и социално осигуряване както и пълно съдействие при настъпване на застрахователно събитие. Предлагаме почти цялата гама на застрахователни компании и всички видове продукти от общо и животозастраховане.  „Корект Консулт-Д“ ООД е член на АЗББ и участва активно в развитието и.

Нашата основна мисия е повишаване на застрахователната култура на хората и фирмите в страната ни, което неизменно е свързано с това всеки да получава продукта най-полезен за него и нуждата му от защита.

Корект Консулт-Д


Корект Консулт-Д